Friday, 27 January 2012

Kembali Merencana..

Assalamualaikum..salam satu malaysia..;D

terasa  diri ini sudah lama meninggalkan laman blog..kalo nak dikira secara kasarnya sudah hmpir 2 tahun..hihi arini..alhamdullah..berkat makan tomyam yg sngat sedap di sk2 ( kedai ni nanti I cerita ea dalam entri yg len..hihi)..terasa tangan ni macam dapat power lak untuk menulis..hahaha..bukan tu je,my best frenz izza nash
(oops!! kena royalti x ni sebut??) ;p support me untk kembali menulis kat sini..
kisahnya bermula secara x lngsung dengan diskusi yg diadakan di bus stop sk2 pasal term HISTORY.( tggu pkcik bas rapid 603 lambat sangat nak buka pintu bas time tu)..
btw,korang penah terpikir x napa sejarah dalam english dorg pggil history?? bukan herstory ke?? sambil berdiskusi secara merepeknya..izza( my frenz) cakap..mgkin yg tulis sejarah ni adalah sorg perempuan tentang  sorg lelaki ni(bf diala kot haha)..pasal tu dia pggil history..ngeh3.
untuk pengetahuan korg gak..nama blog I ni pun timbul pasal diskusi tu..i cakapla.i nak wat sejarah I seniri..so,biarlah ia menjadi MyStory..;)
ini jela kot for my first entry (comeback la kononnyer..;p)..insyaallah..ada masa blog ni akan dihiasi ngan entri2 yg malatooopppp...;D

No comments:

Post a Comment