Friday, 27 January 2012

Sweet Memory..;)


Salam..ketemu kita lagi dalam entri terbaru pada kali ini..

Arini terasa macam nak bercerita pasal sweet memories la..I bet mesti uol suma ada sweet memories yg xkan dilupakan sehingga akhir hayat kan?? Maniskan memory tu smpai kadang2 terasa nak menjilat jari cam aym kfc..hihi;p walupun kdg2 ada yg sweet memories tu hadir dalam dalam bntuk duka suatu masa dulu,tp bila ia menjadi history..sumanya terasa manis spt madu an??( tiba2 rasa nak makan honeydew lak..ngeh3)..
Entri kali ni I nak kngsikan ngan uol suma salah satu sweet memory yg penah trjdi dalam hidup I..terasa jiwang meleleh plak..gelliii euuw..hahaha

Ceritanya bermula ngan sebatang pen yg menjadi rebutan(nak sign smeting kot..ingat2 lupa lak..hekhek). I yg bermata 4 ni terpandang plak sorg dak ni..blh tahan gakla(memg my taste)..hihi(gatal..;p)..tup2 nak dijadikan cerita lgi drama cam industan..weol sekelas..pe g..I ni yg memg suka ddk belakang lam kelas(gngster malaya kononya) start le menjeling2 kalo dia msk kelas..hehe..plus dia memg type budak bek ddk depan sllu..malu2 kucing..hihi

Dipendekkan lgi story,I ni daptla nb dia from my x-room8 yg memg taw I suka dak tu..from texting,I realized he was approachable. Start dat day tu,weol sllu la lepak2 stdy skali kat library,kuar tgok mvie n etc( ramai2 taw..not sorg2 k..;D) and weol became closerla..as FRIEND ok.. Kalo dalam drama,now da smpaila part suspen..hahaha. After kenal2  barula I taw dia ni femes kat tmpat belajar weol, so spt dalam drama  kat tb mestila ada yg dengki dan x suka an..macm2la da I dgar n tgok..ada yg attack kat fb..dia pun penah kena confront ngan satu geng ni..huh(kecian2);(.


klimaksnyer,keadaan pun makin jd panas cam pizza(nyum3) dan x terkawal..akhirnya dia stop belajar kat tmpat weol,and amik kat tmpat lain..after dia da g,sunyi gakla hidup ni,yela I ni x bnyak kawan ngan guys..tp weol still texting each other. Then,dia gtaw I dia da start keja kat satu badan kerajaan ni ( happy for him;D),and now,dia da mampu ada asset seniri..I doakan kebahagiaan dia walupun weol berjauhan..

Persahabatan weol x dela serapat dulu..(da x jumpa bout a year),once in a blue moon bru text each other..weol masing2 da ada life seniri yg perlu diperjuangkan..tp,bg I he is still the best memory ever happened..






credit to: izza nash


  
Jumpa next entri..daa..;)

No comments:

Post a Comment